Spørgsmål til Bloggeren #2

Jeg har fundet en masse spørgsmål fra forskellige steder på nettet, som jeg deler op i en hel del indlæg og besvarer. Nogle af tingene har jeg aldrig svaret på før og andre af dem er ret oplagte, men vælger at svare på dem alligevel. Dette er en sjov måde at lære mig at kende på, og tænkte at det kunne være sjovt for mine nye besøgende at læse - og egentlig også jer faste læsere. Så hold øje med disse indlæg her på bloggen. :D

Hvilke ting forlader du aldrig dit hjem uden?
Mine nøgler. For hvis jeg forlod dem derhjemme ville jeg jo ikke kunne låse efter mig. ;) Men hvis jeg skal være væk fra hjemmet, og ikke bare sidde nede ved græsset, så tager jeg gerne min pung med mig, da det er rart at have sit sygesikringskort med sig hvis der skulle ske noget, og min mobil. Dog efterlader jeg den nogen gange derhjemme. Jeg er ikke så afhængig af kontakt til folk som mange måske tror. Jeg har det fint med ikke at skulle være tilgængelig for folk hele tiden.

Hvilket land i hele verden ville du helst rejse til?
Ingen tvivl Irland. Vil så gerne tilbage dertil. Men derudover så er Grækenland, England og Frankrig også nogle steder jeg god gad besøge. Grækenland for deres kultur, Frankrig fordi jeg gerne vil besøge Paris og England, fordi jeg gerne vil opleve nogle af deres seværdigheder og selvfølgelig bare være en turist.

Har du nogensinde brækket en knogle?
Det har jeg ikke nej. Har dog haft bøjet ribben og stødte knogler, men ikke brækkede. Heldigvis.

Kunne du finde på at blive veninde med en af dine læsere?
Ja hvorfor ikke? Det kunne da være hyggeligt og faktisk også en kæmpe fordel, for så ville hun jo kende en del mere til mig end hvad folk IRL nogensinde kommer til. Jeg deler jo så meget af mig selv herinde, og mine tanker skriver jeg ned - hvilket jeg ikke får sat ord på i hverdagen. Så folk der følger med herinde kender mig faktisk bedre end folk der ikke gør og måske kun kender mig IRL. Skræmmende, men sandt.

Hvad er det første du ligger mærke til ved en person?
Øjne og smil. Det er der mit blik vandrer hen først. Har personen nogle rare øjne og er skønt smil, så fanger de klart min opmærksomhed. Men et falsk smil kommer folk ikke langt med. Øjnene afslører dem. Og jeg kender desværre en del falske mennesker som tror de har mig hvor de vil med deres falskhed. Men jeg har gennemskuet dem, og karma skal nok komme og ramme dem en skønne dag.

Er du nogensinde blevet opereret?
Det er jeg ja. Troede aldrig jeg skulle igennem det, men det skete så sidste sommer. Jeg havde haft mange smerter i min ene finger i en del år og det blev for meget til sidst. Så da jeg fik det undersøgt (hvilket var en utrolig lang process) fandt de en knude i min fingerknogle. Så den skulle "fjernes" og tomrummet skulle fyldes op med marv fra mit håndled. Så jeg har to ar der for altid vil minde mig om den trælse oplevelse.

Ville du helst have vinger eller en hale?
Hmm.... Tror jeg må sige vinger her. Hvem vil ikke gerne kunne flyve? Og ja jeg ved godt at jeg lider af enorm højdeskræk, men med vinger så falder man jo ikke så langt. :D

Hvad er dit favorit makeup mærke?
Det er GOSH. Holder af en del andre også, men jeg ELSKER GOSH! Mange af de ting jeg bruger fast er fra dem, og jeg vil for intet i verden undvære det, for det er det absolut bedste jeg har prøvet når det kommer til de forskellige ting.

Har du nogensinde prøvet at tage stoffer?
Aldrig nogensinde og jeg er en kæmpe modstander af det. Sådan har jeg det også lidt med rygning, men stoffer er fandens værk. Det har taget alt for mange fra mig og også et familiemedlem, og det forbander jeg virkelig. Det er for DUMT at tage den slags lort.

Høje hæle eller flade sko?
Jeg vil så gerne kunne sige høje hæle, men jeg kan simpelthen ikke gå med det. Eller jeg kan gå med en mellemhøj hæl hvis den er bred. De der små tynde hæle der er på hjernedødt høje stiletter. Nej tak du! Så flade sko er nok min top 1 når det kommer til sko.

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker simpelthen de her indlæg! Føler jeg finder endnu mere ud af, hvilken person du er :)

  /Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg glad for at høre. :D Og det er nemlig også meningen.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)