Goodiebox Oktober 2015

Efter utroligt mange problemer, så fik jeg endelig fat i min Goodiebox. Jeg gider ikke Post Danmark mere. Enten er mine pakker smadret, tomme eller også når de aldrig frem. Og når de frem og jeg skal hente dem, så kan jeg ikke få dem udleveret fordi Post Danmark ikke sender en SMS eller mail ud til mig. For fanden da også! Men her er den så. ENDELIG!

Goodiebox har lavet et samarbejde med Magasin med denne box og det betyder at produkterne er blevet udvalgt i samarbejde med Magasin's beautyeksperter. Bliver spændende at se om jeg så også er enig med disse beautyeksperter. :D

● Magasin Skønhedsserie - Eye Gel - Det er utroligt længe siden jeg har haft en øjencreme i en roll'er-form og det er faktisk dem jeg foretrækker når det kommer til plejende produkter til øjnene. Jeg døjer med poser under øjnene og nogle gange mørke rander, så denne tager jeg imod med kysmund. Kan selvfølgelig ikke udtale mig om effekten af denne endnu, men håber den lever op til det den lover. :D
Fullsize - koster 79,95 kr

● Magasin Skønhedsserie - All in One Cleansing Wipes - Man kan aldrig få nok af renseservietter til ansigtet. Har en masse til kroppen og hænderne, men ikke så mange til ansigtet, og derfor bruger jeg dem ikke ret ofte, men nu hvor jeg har fået en ny pakke, så skal de da tages i brug igen - og disse skal helt klart testes. Bliver spændende at se om de kommer til at irritere øjnene som så mange andre makeup-servietter gør.
Fullsize - koster 39,95 kr

● L'Occitane - Verbena Shower Gel - Denne kunne jeg virkelig godt have brugt i en fullsize. Ohhh my hvor dufter den fantastisk! Jeg er normalt ikke til citrus-dufte når det kommer til produkter til badet, men denne overgår virkelig dem alle i den kategori. Jeg er forelsket. Glæder mig til at bruge den i badet i morgen.
Travelsize 30 ml - koster 125 kr for 250 ml

● The Body Shop - Oils Of Life Intensely Revitalising Facial Oil - Jeg har aldrig været en fan af ansigtsolier, da jeg jo har en meget fedtet hud. Olier gør det kun værre for mig, så denne vil jeg ikke få brugt overhovedet. Den dufter dog fantastisk, så havde elsket den hvis den var til håret. Måske man skulle bruge den til spidserne? Der er jo ikke ret meget i denne lille prøve, så det kunne jo være en idé.
Travelsize 7 ml - koster 325 kr for 30 ml

● Balance Me - Restore and Replenish Face Creme - Endnu et produkt jeg ikke vil få brugt, medmindre den kan bruges uden at huden går amok. Så kan det måske godt være at jeg bruger den om aftenen. Men hvis min fedtede hud bliver mere fedtet ved brug af denne, så bliver den lagt ud til siden. Den har også en lidt sær duft, men jah... Giver den lige et par tests for at se om den er det værd.
Travelsize 15 ml - koster 450 kr for 50 ml

● Karmameju - Konjac Sponge - Jeg har brugt konjac svampe længe, men har faktisk ikke brugt mine egne i snart et halvt år. Burde smide dem ud jeg har ude af deres poser og tage hul på nogle nye. Der kunne denne jo blive én af dem jeg tager i brug nu her. Jeg har fået den med grøn te som er god til moden hud - altså anti-age svampen. Prøver de at fortælle mig noget? *Haha*
Fullsize - koster 69 kr

● Real Techniques - Expert Face Brush - Sidst men ikke mindst, så var der en makeup-brush med i boxen. Og endda en fra Real Techniques. Det er lidt skægt at det falder sammen med at jeg vandt nogen fra netop dette mærke for en måned siden. Og jeg elsker dem, så jeg er ret sikker på at jeg nok også kommer til at elske denne.
Fullsize - koster 129 kr

Det var hvad der var i denne måneds box og bortset fra at der var et par produkter jeg nok ikke kommer til at bruge sådan rigtigt, så er jeg faktisk okay tilfreds med det hele denne gang. Ville ønske at shower gelen var i fullsize, men... jah... Slet ikke dårligt Goodiebox. Og tak til Magasin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)