Tid Til at Buzze Nogle Duftlys for Air Wick & Buzzador

For over halvanden måned siden skulle vi have haft modtaget disse duftlys fra Air Wick, men de dukkede aldrig op. Det viste sig så at der var nogle problemer med leveringen til deres lager. De modtog dem ikke, og det gjorde at vi som buzzere måtte sidde og vente utroligt længe på at få vores pakker hjem. De var dog super gode til at svare tilbage og undersøge det nærmere når man kontaktede deres kundeservice, så det skal de have ros for. Og nu over halvanden måned efter har vi modtaget dem. Vi takker Buzzador mange gange for at kampagnen ikke blev aflyst.

Jeg elsker jo duftlys og jeg blev virkelig glad for at jeg fik lov til at buzze disse, nu hvor jeg ikke blev udvalgt til de andre duftlys fra Air Wick sidst de havde sådan en kampagne igang. Jeg har dog købt disse selv også da jeg opdagede dem på hylden i Føtex. Så nu har jeg da nogle stykker på "lager". :D De holder ikke så længe da jeg jo gerne har dem tændt i mange timer af gangen.

Men nu starter buzz-perioden. ;)

#AirWickDuftlys #Buzzador #DuftlysBuzz

2 kommentarer:

 1. Synes de er så fine og gad selv godt prøve dem.
  Glæder mig til at høre hvad du synes om dem.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De dufter ret kraftigt, så de er nok ikke for alle. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)