Endelig er min Sam Bourne Krimi-"pakke" komplet

For lidt over et år siden købte jeg mine to første Sam Bourne bøger, og siden har jeg virkelig gerne ville have de to andre, der er en del af den "krimi"-pakke han er blevet kendt for. De to bøger har jeg så været på jagt efter siden, men de har næsten ikke været til at støve op til rimelige penge.

I starten af sidste uge fik jeg så en mail om, at Saxo havde en rabatkode der gav fri fragt, og jeg tænkte at det jo ikke ville skade lige at kigge lidt derinde for at se om der var nogle bøger jeg manglede. Jeg fandt så "Det Sidste Testamente", som de ikke har kunne finde nede i min lokale boghandler. Det viste sig at det var et antikvariat der havde den til salg, og derfor kunne jeg få den nogenlunde billigt. Prøvede så at søge på "Den Udvalgte" og den havde de også. Den var dog stadig lidt dyr, men... jeg har haft så svært ved at finde dem, så det var dumt ikke at tage chancen. De ankom begge i onsdags og nu er min Sam Bourne Krimi-"pakke" komplet.

Glæder mig meget til at få dem læst, men der går liiiige lidt tid endnu. Har så mange andre på min vente-læse-liste også. :P Det er rart ikke at have det problem med at kunne finde en ny og ulæst bog i bogreolen. Der er så mange muligheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)