Nyttigt til din Bullet Journal - Post-its i lange baner

Jeg har besluttet mig for at lave en kategori udelukkende til min Bullet Journal erfaring. Jeg har jo valgt at dele det med jer herinde på bloggen, og for at gøre det nemmere for jer at finde frem til disse indlæg, så tænkte jeg at det var oplagt at gøre det. Så I vil fremover kunne finde kategorien ude i sidemenuen.

I dag vil jeg dele et lille tip med jer. Især til de af jer, som har lidt svært ved at skulle skrive noget ned, som igen og igen ender med at blive streget ud og skrevet alle mulige andre steder i jeres fine Bullet Journal. Jeg er personligt ikke så god til at acceptere den slags, så jeg har fundet en måde at undgå det på. Jeg bruger nemlig en masse fine post its.

På den måde kan jeg skrive ting ned jeg skal huske, men som jeg endnu ikke ved hvornår jeg får fikset, og om jeg overhovedet får dem fikset de dage det er meningen. Ting jeg overvejer, idéer til ting jeg vil lave osv.. Men som jeg ikke helt har besluttet om jeg vil skrive i min BuJo endnu. Når jeg så får dem lavet, så kan jeg skrive dem ind. Altså er mine post-its bare små sedler og idé-taps, som jeg kan rykke rundt med. Ja det kan måske godt se rodet ud lige i starten, men det er jo bare lige indtil det bliver skrevet ind, og man har fået det til at se fint ud. Yup. Jeg er perfektionist og jeg har en smule OCD, så jeg vil gerne have at det ser pænt ud uden alt for mange fejl og udstregninger.

To ting jeg bruger en del, som ikke nødvendigvis er post-its, er disse notesblokke. Den ene (den med ræven) er fra Søstrene Grene og den sætter jeg gerne ind i min BuJo med en smule washitape. Det kan man nemlig tages af igen uden at ødelægge papiret. Og siderne i denne notesblok kan foldes og holdes lukket under snuden på ræven. Virkelig smart.

Den anden er en super billig notesblok fra eBay. Der findes forskellige varianter af den, og dette er så den jeg fik tilsendt. Heldigvis er det den jeg havde håbet på, så jeg er tilfreds. Den er til de hurtige notes man lige vil skrive ned inden man glemmer dem.

Udover den gule standard post-it, som I ser oppe i hjørnet her, så bruger jeg også nogle mindre nogle af slagsen. Der er dem de kalder page-flags, og de er super praktiske hvis man ikke har brug for så meget plads til sine notes, og de er også fine til at markere vigtige sider i en BuJo, da de kan stikke ud over siderne og det stadig ser godt ud. Og så er der de mindre post-its, som jeg synes er rigtig gode. Jeg er vild med at de har "overskrifter" og at nogle af mine page-flags har det samme.

Det gode ved disse er, at de ikke fylder så meget, og at man kan rykke rundt på én ting af gangen i stedet for at sidde med det dilemma, at man fx har skrevet flere ting på en stor post-it, men ikke skal rykke det hele på én gang. Så vil klart anbefale at købe nogle af de mindre. Dem I ser midt på billedet er købt i Panduro og resten er enten fra Søstrene Grene eller eBay. :)

2 kommentarer:

 1. Vil helt sikkert følge de blogs om bullet journal.

  Har printet alle månederne i en fed skrift januar februar og videre. Det vil jeg føre over på bagepapir og så ned i bogen. Min skrift er ikke så god og ens. Så fant en på dafont som er fed. Og mine nye farveblyanter er gode så det er et plus. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder dejligt. :)

   Jeg øver også en del for at få det til at se godt ud. Jeg har heller ikke ligefrem den pæneste skrift.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)