Månedens Favoritter - Juli 2018

Indlægget indeholder lidt ting jeg har fået tilsendt som gave/til anmeldelse i løbet af denne måned

Puuuuha... Så er Juli måned ved at være forbi og det har været en ulidelig varm måned, så jeg er glad for at nærme mig Efteråret mere og mere. Ja jeg er ikke den store fan af Sommer. Det er faktisk den årstid jeg synes værst om. Så det har virkelig været hårdt for mig indtil videre. Men til trods for al den sved, influenza, hedeture, kvalme og svimmelhed, så har jeg alligevel formået at have nogle ting i min hverdag som er endt ud med at være favoritter i denne måned.

Først vil jeg gerne nævne bøgerne Del 1+2 i serien "Grænsen til Trafallas" af Julie M. Day. Ohhhhhh my! Ikke nok med at det er nogle smukke og virkelig tykke bøger - Som jeg elsker! - så er hendes måde at skrive på bare så.... så... wow! Jeg er forelsket i hendes bøger og jeg glæder mig helt ekstremt til næste år og den sidste bog i serien udkommer. Damn! Er I nysgerrige efter at vide hvad de handler om? Så kan I læse min anmeldelse her. ;)

Jeg har også været ret glad for mit nye bruseforhæng, som jeg købte i Jysk (Klik for billede) denne måned. Jeg elsker det så meget! De havde 50% på det og derudover 10%, så jeg endte med at få det ret billigt. Jeg har haft savlet over det længe, men har været for nærig. Men nu skulle det altså være! Jeg elsker jo motivet så det måtte bare være mit. Jeg er så glad for at jeg tog beslutningen at smutte derned selvom jeg var totalt kvæstet den weekend. *Hehe*

Min ræve-nøglering er kun et par dage gammel i min "favorit-bunke", men den måtte bare med denne gang. Jeg fik den i weekenden af min søster. Hun har selv hæklet den og jeg er så vild med den! Jeg har længe gerne ville have sådan en, og så overraskende hun mig med den. Som crazy foxlady er det så sød og lækker en gave at få.

En af mine naboer anbefalede mig denne iskaffe denne måned og jeg forelskede mig med det samme. Man kan få den i Føtex og den koster næsten ingenting. Det er lidt farligt, for man bliver nemt afhængig af den. Man tilføjer bare lige lidt isterninger, måske lidt karamel og flødeskum og så har man den perfekte iskaffe. Mmmmmm!

I Goodieboxen sidste måned var der denne Ziaja Ansigtsscrub og jeg har virkelig været glad for den denne måned. Så glad at jeg nu er helt sikker på, at jeg skal have købt den igen. Gerne sammen med nogle af deres andre produkter i samme serie da de er til akne og fedtet hud. Perfekt til mig!

Jeg fandt også mine Coconut Water & Aloe Vera Gel shampoo og balsam fra Garnier frem denne måned og havde helt glemt hvor lækkert håret bliver når man bruger dem. Derfor er de også kommet iblandt mine favoritter i denne gang. Og så dufter de jo skønt og passer perfekt til årstiden - selvom Sommer ikke lige er noget for mig. Men kokos er altså bare en skøn duft.

Når nu vi er ved det med kokos, så har jeg også forelsket mig i disse kokos karameller, som jeg fik en af da Katja sendte sin kommende udgivelse i serien "Fortællinger fra Døden". Hun var efterfølgende så sød at sende resten til mig - sammen med andre varianter fra samme pose. Damn! Tak søde! Så nu kan jeg nyde lidt mere kokos. *Haha* Og så er der lidt til slikskålen til næste weekend. ;)

Den sidste ting er også til slikskålen. Min søster og jeg faldt over disse fyldte chokoladestænger med fersken og passionsfrugt i Aldi og måtte bare prøve dem. Og ohhh my de er lækre. De bliver godt nok en smule kvalme i denne varme, men der er også noget frisk over dem med de frugtsmage der er i dem. Mums siger jeg bare! Producenten har endnu ikke formået at lave en variation som jeg ikke synes om, så jeg prøver gerne alle de slags jeg kan finde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)