Nyt køb - Morphe Brushes 35O2 Paletten og lidt Morphe Eyeshadow Brushes

I sidste måned bestilte jeg denne Morphe Brushes 35O2 Palette, da de ikke længere kommer til at sælge Morphe produkter. Derfor ville jeg gerne se om ikke at jeg kunne nå at få den sidste nye i "Nature Glow"-serien. De havde tilbud på disse produkter - bare ikke denne palette - og de svarede tilbage og fortalte at denne ikke kom på tilbud da det var den nyeste. Så jeg bestiller den hjem i god tro om at det passede. Hvad sker der så to dage efter? De sætter 25% på den. WTF?!?!? Jeg skrev så tilbage til dem og gav udtryk for, at jeg synes at jeg var blevet snydt og at de havde løjet overfor mig da jeg skrev til dem, men de ville ikke refundere det beløb jeg så havde betalt for meget. Jeg blev stiktosset. Så det er sidste gang jeg handler hos BeautyBay. Elendig service og dårlig behandling af deres kunder. Det vil jeg ikke støtte op om. Så denne palette og de seks nye eyeshadow brushes er det allersidste køb jeg har gjort hos dem.

Men paletten kom da i det mindste helskindet hjem til mig og den lever 100% op til mine forventninger. De røde farver var jeg mest spændt på at se og hold da op! De er præcis det jeg har ledt efter i flere år. Og så har de langt om længe tilføjet navne på indlægsplasten - eller øjenskyggerne generelt. Det har de andre paletter ikke haft, og det har irriteret mig en del. Især hvis man skulle forklare hvilken farve man har brugt. Men ja.. på denne er der navne og det synes jeg er fantastisk.

Denne palette er simpelthen perfekt. Havde jeg ikke 35OM og 35OS ville det ikke gøre mig noget, for denne har stort set alt hvad jeg skal bruge. Denne har endda en sort! Det har de to andre ikke. Dog mangler den nogle meget lyse og matte farver, så... tja.. Jeg ville nok ikke have lyst til at undvære de to andre alligevel. *Hehe* Der er selvfølgelig nogle farver der går igen i disse paletter, men nu elsker jeg jo disse neutrale farver, så jeg skal nok få dem brugt.

Selvom disse farver er perfekte til Efteråret, så er det farver jeg bruger året rundt. Men især i Efteråret. Og jeg glæder mig helt enormt til at kunne lege lidt mere med dem. Lige pt. er det simpelthen for varmt. Alt smelter og så er det altså ikke sjovt at sidde og lave kreative looks. Såå... når vejret begynder at blive køligere igen, så kan I forvente en masse farverige og varme looks. :D

Denne palette indeholder både matte og shimmer øjenskygger. I kan se swatches her:

Udover paletten besluttede jeg mig også for at bestille lidt eyeshadow brushes med hjem. Jeg har et par stykker fra Morphe og jeg elsker dem, så derfor ville jeg gerne have en mere af dem jeg har i forvejen og så nogle nye. Da de var på tilbud blev det til hele seks stykker.

Den første hedder "E35" og er en Detail Smudger Brush. Disse meget små brushes er perfekte til detaljer og jeg bruger dem især til den nederste vippekant eller til liner rundt om øjet. Og denne har den helt rigtige tykkelse til at kunne lave fine små detaljer. Perfekt!

Den næste i rækken hedder "E36" og er en Detail Crease Brush. Jeg har faktisk ikke nogen mini blending brush til globelinjen, så denne skulle helt sikkert med hjem. Den har også den perfekte størrelse til de meget præcise farvepåførelser i det område. Glæder mig til at teste den.

Den næste hedder "E28" og er den jeg har har et par stykker af i forvejen som jeg gerne ville have en mere. Dette er en Round Blender Brush. Altså en blending brush som er et must. Og dem kan man altså ikke få for mange af. Denne er især god og jeg elsker den virkelig. Er glad for at jeg fik en mere af den med hjem.

Den næste hedder "E17" og er en Crease Precision Blender Brush. Altså en lidt mindre blending brush end den lige før. Jeg var ret sikker på at jeg havde denne i forvejen, men det har jeg ikke. Så jeg er rigtig glad for at jeg besluttede mig for at smide den i kurven. Den har nemlig også en rigtig god størrelse og bliver rigtig nyttig til de looks hvor alt skal blendes godt ud.

Den næste hedder "M508" og er en Smudger Brush. Igen en af de perfekte små brushes til detaljearbejde. Denne vil fx være perfekt til at blende farver sammen ved den nederste vippekant. Virkelig lækker brush.

Den sidste hedder "M138" og er en Round Contour Brush. Denne er lidt mere fast i det og vil være perfekt til at blende hårde kanter ud. Jeg har et par stykker der minder om, men jeg kan altid bruge flere. Især hvis man arbejder med flere forskellige farver og ikke vil have dem blandet sammen på steder hvor man måske ikke lige har brugt en farve der sidder på brushen. Og så er denne sød og kort og er derfor en perfekt størrelse til weekend-tasken. :)


Læs lidt om de andre Morphe Brushes 35-paletter jeg har her:
35C35W35OM+35OS35P35F

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)