Denne uge trækker virkelig tænder ud

Ferien er forbi og jeg har muligvis fået alt for mange ting skrevet ind i kalenderen i den første uge. Jeg er kun halvvejs igennem og jeg er allerede godt brugt. Jeg har konstant hovedpine og jeg sover helt ekstremt dårligt om natten pga. stress og alt for mange destruktive og pressede tanker. Men jeg har ikke kunne lave om på noget, så jeg må prøve at bide det i mig og forhåbentlig holde weekenden 100% fri så jeg kan få sovet og få ro i hovedet.

Denne uge er fyldt med div. møder og derudover så skal hjemmet jo også passes. Og i morgen står den på endnu et møde. Nok det møde jeg frygter mest, men jeg skal bare have det overstået. Og så tror jeg faktisk at jeg vil handle lidt lækkert bagefter og så tage hjem og pleje mig selv. Jeg skal nemlig være totalt klar til Fredag hvor den står på Egeskov Marked. Det er det eneste i denne uge som jeg virkelig ser frem til. Håber så meget at det bliver hyggeligt.

Håber snart der kommer mere ro på igen. Jeg tror ikke det bliver aktuelt, men hvis det fortsætter sådan her, så holder jeg ikke ret længe og jeg bliver igen nødt til at bukke under. Jeg vil helst undgå det, men min krop kan bare ikke holde til så meget stress af gangen. Så jeg må prøve at tage panseret på og melde fra til nogle ting og lade angst og dårlig samvittighed ligge på hylden. Så må folk blive skuffet og sure, men jeg kan bare ikke holde til at blive presset så meget på én gang. Må tage det op på mødet i morgen. Så må vi se hvordan det går.

Nå.. Jeg tror at jeg vil finde en bog og forsøge at læse lidt. Det lykkedes nok ikke med det kaos jeg har oppe i knolden, men jeg bliver nødt til at få slappet lidt af inden i morgen. Jeg håber I derude har haft en bedre dag/uge. Ohhh! Og så går der nok ikke så mange uger før jeg får lavet min første vlog i lang tid. Samt at forberedelserne til Oktober her på bloggen er færdige. Jeg håber I vil tage godt imod det hele. :D Jeg glæder mig i hvert fald til at vise jer det.

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Håber bare at jeg kan finde noget at lave vlogs om. :) Men lige så snart jeg får noget lys hjem, så optager jeg min Q&A-video. :D

   Slet
  2. Det er faktisk noget spons. Håber snart det ankommer. Synes godt nok der er lang ventetid på pakker for tiden. Enten er det PostNord der fucker i det eller også er firmaerne lidt tunge i røven når det kommer til at de får sendt tingene afsted. :P Min tålmodighed har det ikke godt med det. *Hehe*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)