Jeg har testet "Minéral 89" fra Vichy igennem Buzzador

Reklame for Vichy. Produktet er blevet tilsendt til test igennem Buzzador. Dette er mine egne meninger.
I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg fået lov til at teste denne "Minéral 89" daglige booster til huden. Jeg har ikke rigtig nogen fast rutine når det kommer til hudpleje, da jeg lidt har givet op. Jeg har så dum og fedtet en hud som er fyldt med akne at man til sidst smider håndklædet i ringen. Jeg har i hvert fald ikke fundet de perfekte produkter til min hudtype endnu. Men jeg tester gerne produkter af for at se om de kunne fungere. Og derfor valgte jeg også at søge en plads i denne kampagne. For det kunne jo være at min hud simpelthen manglede fugt?

"Minéral 89" er en styrkende og fugtgivende booster som skal påføres direkte på rengjort hud. Den skulle altså gerne beskytte huden og give den mere fugt og glød. En god forberedelse til eventuelle andre hudpleje produkter. Produktet indeholder mineraliserende termalsk kildevand samtidig med at den indeholder en masse gode mineraler. Derudover så indeholder den også hyaluronsyre, som er en vigtig del af huden og som tilfører cellerne fugt og opretholder dens sundhed og smidighed. Det gode ved denne booster er at den skulle være velegnet til alle hudtyper, så min fedtede hud skulle gerne kunne samarbejde med denne. Alt det lyder jo meget godt, men har den så været god?

Jeg var spændt på hvordan konsistensen af denne booster var, da jeg ikke er ret glad for fedtede produkter når nu min hud i forvejen er ret fedtet. Derfor blev jeg ret glad for at opdage at den på ingen måde føles fedtet og når den er blevet masseret godt ind i huden så trænger den faktisk ind og ligger ikke bare som en hinde på overfladen. Dét var en ting der for mig var super vigtig. Der skal kun to dråber til (eller små pump) og de påføres så over hele ansigtet efter en god ansigtsrens - både morgen og aften.

Dog kunne jeg stadig godt mærke den på huden. I starten vidste jeg ikke helt om jeg kunne leve med det, men efter en lille uge, så vænnede jeg mig faktisk til det. Selvfølgelig skal huden også lige have lov til at vænne sig ordentlig til at jeg nu bruger denne booster så jeg kan endnu ikke se den store forskel fra før og efter. Ja min hud føles anderledes og jeg ved endnu ikke hvordan den reagerer under en foundation, men det må tiden vise. Men indtil da har den været en fast del af min rutine hver morgen og aften og jeg er spændt på at se hvordan det ser ud på længere sigt. Forhåbentlig ændrer det en smule på mine hudproblemer. Who knows?

Har I prøvet den, eller bruger I den nu? Hvis ja, hvordan har jeres resultater så været?

#mineral89 #wintheday #Vichy #buzzador

Hvis du selv skulle have fået lyst til at blive en Buzzador, så kan jeg fortælle at det er 100% gratis! Så smut ind og tilmeld dig allerede i dag. Men vær opmærksom på, at der godt kan gå lidt tid før du får tilbudt den første kampagne. Det kommer nemlig meget an på de interesseområder du taster ind. Og når du så er kommet igang, så kommer det også an på hvor seriøst du tager det. Jo mere du buzzer og deler på de sociale medier, jo mere oplagt er du for de forskellige kampagner. Tilmeld dig ikke hvis det bare er for at få en masse gratis ting. Grådighed giver dig ikke flere kampagner.

Så hvis du tænker det kunne være spændende at teste lidt nye produkter af en gang imellem og dele dine erfaringer og nogle af produkterne med venner, familie og bekendte, så smut ind og tilmeld dig. Vær en del at testpanelet og hjælp de forskellige brands med, at få spredt budskabet om deres produkter, og del din feed-back online og i din omgangskreds.

Jeg har været en Buzzador siden 2008 og jeg kan varmt anbefale det. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)