Forberedelser til Julen og super skøn Messe i morgen

Jeg havde egentlig planlagt at jeg ville holde fri i dag, nu hvor hele dagen i morgen bliver brugt på messe, men jeg havde en masse småting der havde brug for at blive gjort, og listen endte derfor med at blive pænt lang. Men nu er det hele også blevet ordnet og jeg kan så småt begynde at gøre klar til Julen. Jeg er begyndt at pynte lidt op så jeg også kan få taget lidt billeder, og så er indkøb af Julegaver også kommet godt igang. Jeg tror faktisk allerede at halvdelen af gaverne er ordnet, så det er super rart. Måske jeg allerede bliver færdig med dem her i November? ;)

Uanset hvad så håber jeg bare at jeg får mulighed for at nyde Jule-måneden i år. Og at jeg når at komme i lidt Julestemning. Jeg kom det aldrig rigtig sidste år, så i år skal det altså være.


(Reklame* - Bogen på billedet er et anmeldereksemplar fra HarperCollins.dk)
Men ja.. Min fridag endte altså med ikke at være en fridag alligevel. Dog har jeg planer om at der virkelig skal hygges lidt i aften. Jeg vil lave mig en kop varm kakao og så skal jeg ellers bare nyde en god bog. Jeg er lige blevet færdig med en i dag og har så planer om at tage hul på serien "Everlife" af Gena Showalter. Jeg er super spændt på at komme igang med den, og jeg håber virkelig at den falder i min smag. Derudover så tror jeg at jeg vil gå mit lager af ansigtsmasker igennem og vælge en lækker en til i aften. Der skal slappes af og mentalt forberedes til en lang dag i morgen med en masse mennesker, boder og hyggeligt arrangement om aftenen. Glæder mig. :D

Så jeg vil slutte af og stille computeren væk. Håber I har haft en skøn Lørdag og at I får en hyggelig Søndag også. Og så håber jeg at I er klar på en masse Julehygge på bloggen snart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)