Turen gik i dag til "Assens' Helse & Alternative Messe"

Reklame for Assens' Helse & Alternative Messe - Modtaget indgangsbillet for en anmeldelse. Indeholder egne meninger.
Så har jeg sørme været på endnu en Helse & Alternativ Messe sammen med Jeanette og denne gang blev det afholdt i Assens. I kan læse om min tur til messen i Faaborg her hvis I skulle være nysgerrige. Der var nogle af de samme fra den dag med på messen i dag og det var faktisk super hyggeligt lige at sige hej til dem igen. Og ja jeg fik også købt lidt denne gang. :P Og Peter og Lena skal have mange tak for at have inviteret os med endnu en gang.

Denne gang var der lidt flere boder med og det var virkelig hyggeligt at hilse på de nye og se hvad de havde at tilbyde. Der var denne gang en masse skønne krystaller at kigge på, smukke englekort, klangskåle og selvfølgelig tilbud på div. behandlinger. Og sikke populære alle boderne var. Der var stort set optaget hos dem alle og det var så dejligt at se hvor godt folk tager imod den slags. Er så glad på alles vegne.

Som jeg nævnte før, så fik jeg selv købt lidt denne gang også. Jeg var super tæt på at købe lidt flere krystaller, men jeg valgte at begrænse mig i dag. Så det blev kun til et virkelig smukt Chakra lys fra Lenas bod og en ny sæbe fra Anette Hausmann, som stod med sin bod med Aloe Vera & Forever Living produkter. Jeg bruger lige pt. den der hedder "Avocado Face & Body Soap" og jeg er blevet rigtig glad for den. Så jeg skulle selvfølgelig have mig en til lageret, da jeg er ved at få brugt min nuværende sæbe op. Så jeg fik lige et godt tilbud hos hende samt en gratis læbepomade oveni. Se dét var altså lækkert. Især fordi den læbepomade er fantastisk! Så jeg er super tilfreds med mine køb. Også selvom jeg egentlig også gerne ville købe lidt af de krystaller Lena havde liggende samt et par sæt englekort som den fantastiske Gitte Askou Rosborg havde med.

Og nu hvor vi er ved Gitte. Hun er Spirituel vejleder og hold da op hvor er hun altså imponerende! Første gang vi mødte hende fejede hun benene totalt væk under os, så jeg var spændt på hvad hun kunne fortælle denne gang. Og jeg skal da lige love for at hun ramte plet endnu en gang. Og da hun nævnte noget med at jeg havde brug for at ligge mig ud i en skov og kigge op i himlen, lade træernes rødder omfavne mig og styrke mine rødder til naturen og få fodfæste, så blev jeg bare så... mundlam. For det er præcis det jeg har brug for. Altså at stå fast og arbejde på at følge mit hjerte og stå ved de ting jeg vil. Ikke lade mig svæve væk pga. de udfordringer og problemer jeg går igennem lige nu. Så hun er seriøst imponerende. Jeanette og jeg er nu blevet 100% enige om at vi skal ud til hende og være med til en seance. For hun skal helt sikkert opleves fuldt ud.

Da vi havde været rundt imellem boderne et par gange, blev vi enige om at køre ind til Assens by for at se om vi kunne finde noget at spise, og vi endte inde hos Diyar Café & Steakhouse. Jeg bestilte mig en Vegetar Parmesan Pastaret med salat og brød og ohhhhh my hvor smagte det altså bare lækkert! Jeg er altid lidt nervøs for at bestille pasta retter hos sådanne steder, da jeg er ret kræsen når det kommer til den slags, men det kunne de satme godt finde ud af at lave. Så det var et super godt valg.

Og så var vi ellers klar til at køre tilbage til Assens Arena for at deltage i "Healings Koncert & Klarsyns Demonstration", som vi også var blevet inviteret med til. Den første del var Healings Koncerten og det var den skønne Gitta Kaas som skulle forkæle os med noget musik og sang. Hun havde en masse krystal- og metal syngeskåle med, og hold da op hvor laver de altså nogle skønne toner! Derudover brugte hun fx. wah wah rør, en vindharpe og andre former for instrumenter. Og så "sang" hun også imens. Altså en "ordløs" form for sang. Og det skal lige siges at hold da op hvor har hun altså en skøn stemme. Og beroligende. Og så brugte hun også sin steel tongue drum undervejs og jeg elsker virkelig de tone sådan en kan lave. Får helt lyst til selv at have en så jeg kan berolige mig selv en gang imellem. Så jeg var især fan af hendes perioder med den. Og det gik faktisk op for mig at mit hoved havde ro i den tid hun var igang. Normalt har jeg aldrig ro i min ADD-knold, men på en eller anden måde formåede hun at slukke for mit tankemylder. Jeg er dybt fascineret. Mange tak Gitta! Virkelig mange tak!

Derefter var det tid til Klarsyns Demonstrationen med Mirna Maceda og Anne-Therese Friis. De er begge clairvoyanter og fortalte lidt om dem selv og de kurser og skole-tilbud de starter op her i Faaborg. De skal nemlig være en del af Peters og Lenas alternative behandlere og andre tilbud nede i "Den Voigtske Gaard", som de har overtaget. Jeg elsker at vi får lidt mere af det alternative til byen og jeg skal helt sikkert ned og sige hej til dem ofte når de får det hele igang. Især når det bliver muligt at købe lidt lækre krystaller osv dernede. ;)

Efter lidt skønne numre af "Enya" gik klarsyns demonstrationen igang. De tog kontakt til ånderne og så begyndte de ellers at komme med beskeder til publikum. Jeg havde ikke selv regnet med at finde en forbindelse, men selvfølgelig skulle den mest sære og skæve kontakt komme til mig. *Haha* Alle de andre fik kontakt til et "menneske", men jeg fik i stedet kontakt til en hund. *Hahahahaha* Ja det er sku rigtigt nok. Jeg var lidt i tvivl om om det overhovedet var mig, men da jeg kom hjem og ringede til de gamle blev jeg bekræftet i det. En hund vi havde da jeg var 2-3 år gammel er åbenbart stadig hos mig den dag i dag. Og jeg har i forvejen en speciel kontakt til dyr, så det overrasker mig slet ikke. En gang imellem føler jeg også stadig at Felix og Trille er hos mig, men jeg havde slet ikke regnet med et husdyr fra den gang jeg var lille.

Inden vi sluttede helt af spurgte jeg også de to clairvoyanter om de kunne fortælle mig, om jeg skulle være mere åben mht. det spirituelle eller forsøge at lukke af. For efter at jeg de seneste par år er blevet mere sensitiv og "åben", føler jeg at jeg oplever det spirituelle mere og mere og det kan godt være lidt skræmmende en gang imellem. Især fordi mange af mine oplevelser fra barndommen har været ret voldsomme og skræmmende. Så jeg var lidt nervøs for, om jeg ville kunne rumme det eller om jeg skulle forsøge at lukke helt af for det. Jeg elsker jo det paranormale og spirituelle så jeg kendte egentlig godt svaret, men de mente i hvert fald at jeg slet ikke skulle lukke af. Jeg skulle måske endda åbne mere op for det og finde ud af om jeg kunne bruge det noget mere. Måske endda begynde at arbejde mere med det. Og det var også lidt det jeg selv gik og tænkte på. Så... ja..

Det har været en skøn dag og en virkelig fed oplevelse. Også selvom jeg var sent hjemme og er totalt brugt nu. Jeg ser frem til den næste Helse & Alternative Messe og så glæder jeg mig til at besøge "Den Voigtske Gaard" når det hele er kommet godt igang dernede. ;)

Andre boder der var ude på messen var følgende: Anette Hausmann - Magnet Smykker, Sheila Krogh Christensen - Håndlæsning, Kurt Berthelsen - Jordstråling, Ludmila Liljensøe - Sexolog, Bo Thomsen - Healer, Bo Thomsen - Healer, Sonja Lucien - Clairvoyant med Sjæletegning, Per Arnt - Healer, Maiken Kjeldsen - Zoneterapi og Meridianer, Maya Halstensgård - Clairvoyant, Anne Johannesen - Akupunktør, Jette Kruse Larsen - Kinesiolog, Majbritt Spies - CBD, Erika Herlev Hansen - Odense Håndlæserskole, Poul Erik - Klangskåle og Detox Spa, Anja Bertram - Holistisk Energi Terapeut, Vibeke Poulsen - Håndlæser, Helle Reitz Svensson - Nuan Terapi, Tine Uhrup Hassing - Zoneterapi, Øreakupunktur, Tankefeltterapi, Biopati, Jette Harder - Terapeut i strukturel integrations terapi og ansigtsløftningsteknik, Bente Langkjær - Aroma Touchmassage, Ansigtsbehandling, Facelifting, Gayatri Jørgensen - Reiki Healer. (Listen er fundet inde på begivenhedens side - Jeg kan derfor ikke svare på om de alle faktisk var til stede eller om der er kommet andre til efterfølgende, som jeg ikke selv lagde mærke til.)

1 kommentar:

  1. Det var bare en skøn dag, med sindssygt mange indtryk. Mit sind er fyldt. Men jeg glæder mig til at høre om din tur i skoven...

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)