#BlogXMas: Hvad jeg gerne vil nå i December

Jeg skriver ikke disse indlæg så ofte - egentlig kun i Efteråret og her i Julen. Det skyldes nok at jeg har alt for meget om ørerne normalt, og at jeg på disse to årstider - som jeg holder meget af - tillader mig noget mere.. tid til mig selv!? Gerne vil nyde årstiden når nu den endelig er her?! Jeg ved det ikke. Det er nok lidt i den retning. For jeg elsker Efteråret og jeg synes Julen kan være super hyggelig og derfor vil jeg også gerne sætte mig lidt mål. Og mine mål for December kan I læse mere om her:

● Se nogle af alle de Jule-film jeg ikke fik set sidste år. Et af mine mål sidste år var faktisk at se en masse Jule-film, men jeg nåede aldrig at se så mange. Tiden løb simpelthen fra mig. Så i år vil jeg gerne se nogle flere. Godt at man har Netflix.

● Læse alle fem Julebøger som jeg har i min TBR bunke. Jeg nyder at have nogle Jule-bøger at læse i Julen og i år har jeg hele fem af slagsen. Og dem håber jeg at få læst her i December. Og så skal der kigges efter nogle nye til næste år. Men det kan godt vente lidt endnu.

● Klargøre min Bullet Journal til det nye år. Normalt klargør jeg en måned af gange, men jeg har faktisk nydt at være langt foran her de sidste par måneder. Efter at jeg skiftede over til min mini-bujo, har jeg haft planlagt et par måneder i forvejen, og det har faktisk været rart. Men nu hvor jeg er gået over til at have en A5 igen, så kræver det altså bare lidt mere tid. Jeg gik igang for en lille uge siden, og jeg er næsten færdig, men jeg mangler stadig lidt. Det håber jeg så at kunne gøre færdigt her i December og måske endda få lavet både Januar og Februar klar? Må tiden vise. :D

● Give mig selv tid til at slappe af og nyde mine aftner. Ja jeg er altså ikke god til at slappe af og kun tænke på mig selv. Der dukker hele tiden noget op som jeg liiiige skal ordne eller jeg kan ikke sige nej når folk beder mig om hjælp. Så i December vil jeg finde "Nej"-hatten frem noget oftere og bruge mere tid på mig selv. Især om aftnen hvor jeg jo gerne skulle kunne lade op til dagen efter. Så det vil jeg arbejde på at gøre noget mere denne måned.

● Hvis vi ved et mirakel får sne, så skal der tages en masse billeder! Det var jo ikke meget sne vi fik sidste år, så forventningerne er ikke store i år hellere. Men hvis det skulle ske, så vil jeg helt sikkert prøve at få taget lidt flere billeder denne gang. Jeg elsker jo sne-billeder så jeg håber lidt. Men bliver det ikke muligt så håber jeg bare at jeg kan få taget nogle gode frost-billeder. :)

● Få ses lidt mere med familien og venner. Som Introvert kan man godt ende med at blive en smule indelukket og ensom, og da Julen jo handler om hygge med familie og venner, så bliver jeg simpelthen nødt til at få gjort lidt ved det. Ingen skal føle sig ensomme og triste i Julen, så man må gøre hvad man kan for at ændre på det. Og mit mål er altså at få set familien noget mere og eventuelt ses noget mere med nogle venner.

● Sidst men ikke mindst så vil jeg gerne forkæle jer besøgende her på bloggen. I år har jeg planer om at forkæle jer besøgende lidt her i Julen - som I allerede har fået at vide et par gange. Første del af den forkælelse bliver offentliggjort i morgen. Så hold øje med bloggen. ;) Glædelig 1. December!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)