#BlogXMas: DIY - Nedtælling til Jul

Jeg har et par kreative ting i støbeskeen denne Jul, og i dag kommer den første altså her på bloggen. Jeg har nemlig været henne og lave en nedtællings kalender. Jeg lavede også en sidste år, men jeg tænkte at jeg gerne ville lave en lidt anderledes en af slagsen i år. En der også var lidt mere kreativ. Og som måske endda ville være sjov for børn at bruge.

Den er super simpel og virkelig nem at lave. Til denne har jeg brugt pap, dobbelt klæbende tape, hvid akryl maling, alm. printerpapir, en lille krans, tegnestifter og kuglepenne. Altså ikke noget specielt avanceret.

Jeg har klistret fem stykker pap sammen for at få en tyk flade at kunne stikke mine tegnestifte igennem på. Derefter er det blevet malet hvidt så det så bedst ud og passer ind i min indretning. Derefter har jeg tegnet tal og en fin lille "Julet" tegning i toppen på et stykke papir og derefter limet det på mit tykke papstykke. Dette er så min nedtællings kalender.
Ovenover tallene har jeg så stukket en tegnestift i, og de skal altså være "krogen" til den lille krans jeg har lavet. Kransen skal flyttes rundt så den hænger på det tal der viser dagene til Juleaften.

Kransen er lavet ud af noget ståltråd med blade på. Købte en rulle med dette for flere år siden, så jeg ved desværre ikke længere hvor man får fat i sådan noget, men man kan bruge alm. ståltråd og så vikle noget bånd om med eller uden blade. Og det bånd kan man fx. købe på eBay. Derudover har jeg valgt at tilføje en lille hvid sløjfe og nogle hvide falske bær. Synes selv den er blevet super fin. Man kan selvfølgelig lave lige præcis det man ønsker. Det behøver ikke være en krans. Det kan være et hjerte, en stjerne.... mulighederne er mange.

Men ja.. Dette er så mit bud på en nedtællings kalender i år. Synes selv den er blevet ret fin. Man kan vælge at lave en fin lille ramme omkring den - havde jeg nogle trælister eller noget lignende, så havde jeg gjort det. Og så kan den jo genbruges år efter år. Se dét er jo fantastisk, right?

2 kommentarer:

 1. Det er virkelig en fin nedtællingskalender!
  Er helt vild med den, og synes det er en rigtig god idé. Kan mærke, at jeg skal have gemt noget pap, så jeg kan få lavet sådan en på et tidspunkt :)

  Tak for inspirationen.

  //Louise TT - mitonlinefrirum

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er den ikke? :D Og det fede ved den er at man kan lave den præcis som man ønsker den. :)
   Og det var skam så lidt. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)