Et tilbageblik på Juni (Citron måneden) + Lidt Shopping-lækkerier

Ja som overskriften også indikerer, så har Juni måned faktisk vist sig at være en måned i citronens tegn. Jeg har i flere år gået med ønsket om at få købt mig lidt ting med citron-print osv til Sommer-månederne, men aldrig rigtig fundet noget, men i år ville jeg altså starte min citron-samling op. Måske ikke så gennemtænkt, når der ikke er ret mange forretninger og brands der har valgt at køre med det i år, men jeg har da alligevel formået at finde lidt. Men mere om det senere. Nu synes jeg lige at jeg vil lave et lille tilbageblik på Juni måned fra privaten.

Udover at jeg har været ved at dø i den kvalmende varme, så havde vi også et ret voldsomt tordenvejr i starten af måneden. Et tordenvejr der resulterede i en stor og hjerteknusende brand om morgenen og senere på aftenen gik det ud over værftet på havnen. I kan læse om den dag fra mit synspunkt i dette indlæg. Det skulle have været en hyggelig familie-weekend, men det blev lidt præget af disse episoder. Og dagen efter skulle min far på sygehuset for at blive opereret. En dag vi alle var lidt angste over. En dag hvor det viste sig at de heldigvis havde fanget en kræft inden det ville blive virkelig alvorligt. Så nu skal der jævnligt holdes øje med ham.

Jeg fik også endelig bestilt ferie i denne måned. Den bliver lidt senere på Sommeren, men det passer mig fint. Især fordi jeg tror min hjerne især har brug for ferie. Som jeg skrev i dette indlæg så har jeg virkelig haft problemer med "forsvundne dage" i denne måned, og det har været ubehageligt og stressende. Så ferie er tiltrængt.

Og nu tilbage til det med citronerne. :P Som I kan se her på billedet, så fik jeg endelig taget mig sammen til at lave mig et par citron-øreringe. Jeg havde egentlig kigget lidt på nogen på etsy, men i stedet for at købe nogen, så valgte jeg at spare de penge og lave nogen selv. Og jeg synes faktisk at de blev ganske okay.

De andre citron-ting jeg formåede at finde var primært igennem LuxPlus og i Føtex.

Fra LuxPlus fik jeg købt en virkelig lækker håndsæbe som dufter fantastisk af citron og basilikum og af samme brand endte jeg også at købe en hjem med duft af lavendel og kamille. Og nu vi er ved det med lavendel, så besluttede jeg mig også for endelig at købe den håndcreme med lavendel fra Urtekram som jeg har villet prøve længe. Jeg bruger gerne produkter med duft af lavendel inden sengetid, og jeg manglede altså en håndcreme til det ritual. Og denne dufter fantastisk!
Jeg fandt også endelig en læbebalsam med duft af citron - havde faktisk forsøgt at bestille en anden før denne, men den blev aldrig sendt afsted - og den er simpelthen så lækker. Helt klart anstrengelserne værd.
Og sidst men ikke mindst igennem LuxPlus så fik jeg også endelig købt en Fabric Spray til møbler og sengetøj. Det er et produkt som mange af dem jeg følger på YouTube bruger og jeg har altid været nysgerrig efter at prøve det. Så da jeg fandt den hos LuxPlus så bestilte jeg den altså hjem. Og jeg er allerede hooked. :P

I Føtex fandt jeg som sagt lidt flere citron-ting. Jeg fandt en bakke og tallerken med citron print og derudover fik jeg også fingrene i nogle servietter og stearinlys. Så nu kan jeg pynte et fint Sommer-bord til én med citron-tema. Fantastisk! Og i den borddækning kan jeg jo passende tilføje enten det store sylteglas eller glasflaske som jeg også købte i Føtex i denne måned. Jeg har altid manglet noget som jeg kunne have en MASSE væske og en røvfuld isterninger i når det er Sommer, så disse to på 1 liter er bare perfekte.

Den sidste citron ting er faktisk .... citroner. Eller kunstige citroner. Jeg har altid gerne ville have nogen, og i flere år har jeg faktisk forsøgt at bestille nogen hjem fra eBay, men hver gang endte de med aldrig at ankomme eller også var de 1-2 cm i størrelsen, så det var en fiasko hver gang. Men i år ville jeg fandme finde nogen. Og så måtte de koste det de kostede. Og ja de var ret dyre til min smag, men jeg VILLE have dem! Så jeg endte med at købe en 4-pak igennem Floristik24.dk og jeg er simpelthen så glad for dem. De er super realistiske og de har en god størrelse. Jeg vil gerne have mange flere og i lidt andre størrelser, men nu starter jeg ud med disse.

Og så til det sidste jeg gerne vil nævne i forbindelse med mine køb i denne måned. Og faktisk det første jeg købte og modtog. Nemlig mit nye Mobil Sleeve fra Daisy.homemade. I kan læse om det i dette indlæg. Jeg har haft så meget glæde af det allerede og jeg elsker at jeg besluttede mig for at bestille det. Nok et af mine bedste køb længe.

Så det har været en lidt dyr måned, men jeg synes det har været det værd. Og det har været tiltrængt med lidt selvforkælelse efter en ret hård mental og fysisk måned. Jeg håber at Juli bliver mere rolig og ikke så hektisk og følelsesmæssigt hård. Og please pretty please! Skru ned for den varme. :D Mit forbrug af isterninger er foruroligende lige pt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)