Når flere dage bare forsvinder som dug for solen

Jeg forstår virkelig ikke hvordan dagene kan forsvinde så hurtigt lige for tiden. Det er som om de slet ikke har eksisteret. Som om de har været revet ud af kalenderen og vi har sprunget dem over. Om det er varmen der fucker med min hjerne eller om det er min ADD der er skyld i at så mange dage er forsvundet for mig, ved jeg ikke, men shit hvor bliver man dog egentlig stresset over det. Stresset over at man ikke føler at have haft en hel måned til de ting man havde planlagt og derfor ikke har nået. Er jeg den eneste der har det sådan lige for tiden?

Men nu skal der altså ske noget. Jeg skal have indhentet noget af alt det som stadig venter på at blive ordnet. Rengøring (Pinligt! But true.), oprydning i hele lejligheden, farve udgroning, få skrevet ferie og aftaler ind i kalenderen og så har jeg en masse små projekter herhjemme som aldrig er blevet gjort færdige, som også skal ordnes. Så jeg får nok at se til de næste par dage inden jeg igen har faste trælse aftaler i kalenderen. Shit jeg glæder mig til at have et par ugers ferie.

Og jeg har endelig også fået en aftale i stand som jeg glæder mig virkelig meget til. Jeg skal ses med Jeanette i næste måned, og planen er at vi skal et smut til Svendborg og snuse lidt til de forskellige butikker og bare nyde noget veninde-tid. Det er alt alt alt for lang tid siden at vi har set hinanden og jeg kan godt mærke at jeg savner det. Og virkelig har brug for noget samvær med en god veninde. Så det ser jeg voldsomt meget frem til. Jeg har ikke andet aftalt til min ferie, men det kan være at det kommer. Nu har jeg i hvert fald et par uger som er øremærket hygge og spas.

Nå.. nu har jeg brugt ca 15 min på at få afsluttet dette indlæg fordi opmærksomheden hele tiden bliver rettet mod fodboldkampen på skærmen. Så jeg tror bare at jeg slutter her. ;) Fortsat god weekend alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)