Min 2024 Reading Journal

Så begyndte jeg endelig at modtage lidt af alt det jeg havde bestilt hjem til min Reading Journal og jeg kunne få lavet mine første sider i den færdig. I så en smule af processen i dette indlæg og nu er jeg færdig og nogenlunde tilfreds. Der kan komme lidt ændringer og lidt mere "pynt" på siderne med tiden når jeg finder flere kreative ting, men som det er nu er det som jeg havde planlagt.

Og så blev jeg også færdig med Januar-siderne. Dem har jeg holdt lidt i samme "Dark Academia"-stil som de første sider, men temaet vil blive forskelligt fra måned til måned, og det glæder jeg mig til. Jeg har allerede flere temaer skrevet ned som jeg vil bruge. Og flere ting på vej som jeg vil bruge til dem.

Når Februar er færdig så vil I få billeder at se, og så vil jeg måned for måned poste siderne herinde. Jeg håber at I også vil smutte over på Instagram og følge med og tjekke billederne ud og give dem et like efterhånden som jeg poster dem. Måske vil jeg - når jeg får købt mig en ny mobil - på et tidspunkt begynde at lave små videoer af mit arbejde med den. Igen måned for måned. Kunne det have interesse? :D

Personlig Instagram: @GiZmoAMH - Bullet Journal Instagram: @GiZmoAMHPlannerFun


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)