Buzzador-pakke ankommet

Utroligt heldigt alligevel. Havde jeg ikke ligget syg havde pakken været sendt på posthuset og jeg ville ikke vide hvornår jeg kunne finde kørsel til at hente den. Plus havde jeg ikke set en anden buzzadorer skrive om sin modtagelse af pakken så havde jeg været ude af døren få minutter før posten kom. Pænt heldigt alligevel. Så nu vil jeg glæde mig til at teste den og få andre til at prøve nogle af de ekstra jeg har fået med. (:
Published with Blogger-droid v2.0.9

5 kommentarer:

 1. Kunne være fedt hvis du en dag ville vise alle de ting du tidligere har modtaget fra Buzzador... Synes det lyder interessant men ved ikke helt endnu om det er noget for mig nemlig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være en idé ja :P Men har ikke billeder fra ret mange af dem. Har været igennem 5 kampagner, men har kun billeder fra denne og den sidste hvor jeg fik Ritter Sport til den store guldmedalje hjem. (:

   Slet
 2. Årh den ville jeg så gerne have været med i.. Jeg synes de ser helt vildt fede ud..

  SvarSlet
 3. Hej vi fik dem begge to fra samme sted (: Hvordan synes du de var??? Jeg fandt ud af her hos mor at når man er i et ryger hjem så tager de duften af røgen det er de gode til hvad mener du er godt ved dem (:

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)