En skøn dag sammen med familien


Hold da op hvor har det været en hyggelig dag sammen med familien i dag. Var tidligt oppe og i bad, og kørte derefter direkte ned til de gamle hvor der ventede morgenbrød til mig. :D Dejligt jo! Da den var blevet nydt kørte vi ud i skoven og brugte et par timer. Fik ikke samlet så meget sammen, da de er igang med at fjerne skoven helt, så det var lidt et sørgeligt udbytte vi fik med hjem, men vi fandt da lidt.
Kørte hjem og læssede af inden vi hentede min mor fra arbejde. Så gik turen hjem igen og igang med at lave juledekorationer. Og de blev virkelig fine (I kan se dem i julekalenderen i morgen), og imens nødt vi lidt gløgg og æbleskiver. :D Aftensmaden var nogle lækre kalkunlår med det hele og nu sidder vi og slår mave inden vi igen skal have lidt lækkert og jeg derefter skal finde min jernhest og køre hjem i seng. Tror jeg kommer til at sove skide godt i nat. :D Dejlig dag med hygge og masser af grin. Der er ikke noget bedre. Nyder de gode dage man har med familien.

Og så er det jo som sagt i morgen at julekalenderen starter. Glæder I jer? Jeg ser i hvert fald frem til at udgive en video til jer hver dag. :) Og så ser jeg frem til en hyggelig dag mandag i Odense og en nørdedag i løbet af ugen. Dejlig start på December måned - medmindre noget går galt, men det satser jeg ikke på.
Næste weekend starter jeg på min behandling, så det bliver spændende at se hvor syg jeg bliver, eller om jeg slipper helt for bivirkningerne. Og det var ikke heeeeelt så billigt som jeg troede. De egentlige piller var okay billige, men dem jeg skal tage mod bivirkningerne var sku dyre. Så det gjorde lidt ondt på kontoen. Men hvis det kan gøre at min psoriasis bliver så dæmpet at min hud igen kan blive pæn, så gør jeg det gerne. Så det er lidt spændende.

Men jeg smutter for i dag. Trætheden banker på, så det varer nok ikke længe før jeg begynder at køre hjemad. Håber I andre har haft en dejlig lørdag. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Lyder som en hel vild hyggelig dag! Jeg glæder mig rigtig meget til din julekalender! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vild med den indtilvidere! Jeg elsker at se dine videoer og lytte til din skønne stemme! Har fulgt dig på din youtube i 2-3 år! :)

   Slet
  2. Er jeg virkelig glad for at høre :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)