Goodiebox November 2014


Så fik jeg hentet min Goodiebox fra denne måned, og jeg har kunne læse at mange andre har været super tilfreds med den, men jeg må nu ærligt erkende, at jeg ikke er så skide imponeret over den. Havde jo håber at det var nogle lækre ting med en masse shimmer og glitter, men deres "Winter Wonderland" synes jeg ikke rigtig er en passende titel til de produkter der er i. Men der er da nogle af tingene jeg godt kan bruge, og nogen jeg tester selvom jeg ikke er den helt store fan af dem. Og værst af alt er der et produkt i hvor sidste anvendelsesdato er overskredet. Og de havde ellers trukket dem tilbage fordi der var et andet produkt der også var for gammelt, så boxen blev forsinket. Og så burde man tro at de havde tjekket de andre produkter igennem, men alligevel har vi fået en forældet vare. Det kan selvfølgelig ske, men det er sku lidt ærgerligt. Men vi har så fået lovet et ekstra produkt i December boxen. Så det vil jeg se frem til.

Denne måned gemte boksen på følgende ting:

* Max Factor False Lash Effect - Denne er en fullsize og de er jo lækkert nok, men børsten er jeg ikke den store fan af. Jeg kan generelt ikke lide den der børste med små stive tænder på, som ikke kan få ordentlig fat i mine vipper. Men jeg giver den et forsøg alligevel.

* So Susan Wonderlight - Denne er helt ny for mig og er også en fullsize. Og jeg er sikker på at jeg nok skal få denne brugt. Det er en concealer og brightening base. Den ene ende er en lys concealer ting som man kan bruge som base til øjenskygge, til poserne under øjnene osv og den anden er en shimmer til highlight på kindben, under brynet, i øjenkrogen og andre steder hvor man gerne vil have lidt lyset kan falde på. Den virker lovende.

* GOSH Intense Lip Colour - Dette er igen en fullsize og farven tiltalte mig ikke helt lige i det jeg så den, men testede den i går, og den er faktisk pæn nok når den kommer på. Hvor meget jeg får den brugt ved jeg ikke, men den er ikke helt dum.

* Matas natur Fugtmaske - Dette er desværre ikke en fullsize, men jeg er jo ret glad for ansigtsmasker, så denne glæder jeg mig til at teste. :) Og Matas' produkter plejer jo at være ret gode.

* Body Nordic Makeup Buds - Det er disse produkter hvor sidste anvendelsesdato er overskredet. Det er nogle vatpinde hvor der er indbygget noget makeupfjerner, hvilket jo egentlig er praktisk nok, men tja.. Ved ikke lige om jeg har lyst til at teste dem nu hvor de er for gamle.

* A-Derma Exomega D.E.F.I Creme - Dette er en engangs-tube med creme til meget tør og sart hud. Perfekt til vinteren, men ikke lige noget jeg vil få brugt.

* Gucci Flora Eau Fraiche - Dette er også en prøve, men når det kommer til dufte, så får man jo ikke en fullsize med. Så dette overrasker mig ikke. Men den er faktisk overraskende god. Min mor og jeg testede den her lige før, og den var ikke god på hende, men den var fin på mig. Så den vil jeg da tage med mig hjem igen. :D

Så det var det der gemte sig i boksen. Jeg sidder ikke med jublende arme over hovedet, men der er da et par ting jeg kan bruge.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)