På en solrig Søndag

Kan slet ikke forstå at det allerede er søndag. Weekenden er fløjet lige forbi næsen på mig. Og når man så valgte at være oppe det meste af natten pga. en ødelagt mave, så føler man bare slet ikke at man er klar til at weekenden skal være ovre. Men solen skinner i det mindste, og det nyder jeg fra mit spot ved spisebordet og de store vinduer ud til vejen.

Det er faktisk ret hyggeligt bare at sidde her og kigge ud på gaden og det liv der vrimler rundt derude. Jeg ved ikke hvad det er, men for mig er der noget terapeutisk over at sidde her med behageligt musik i baggrunden, solen der varmer på en igennem ruderne og så bare se.... folk og biler fise forbi. Fuglene der flyver over den næsten skyfrie himmel. Der er lidt forår over det. Selvom der ikke er meget grønt i sigte endnu. Er det bare mig der er skør, eller er der ikke noget magisk over sådan noget? Ja jeg kan i hvert fald godt lige leve med sådan en dag en gang imellem, hvor man ligger alt praktisk på hylden og bare... er! Det er sådan jeg lader bedst op. For mig selv. Stille musik og bare... ikke lave noget. :D

Jeg har dog taget min bog frem og lavet mig en frisk smoothie, som jeg nyder lidt af nu her. Jeg har ikke fået den vilde søvn i nat, da jeg åbenbart har fanget mig noget maveonde. Derfor måtte jeg også melde mig fra træningen i dag, men skal afsted i morgen, så jeg overlever nok. Det var egentlig også bare noget cykel og gåbånd den skulle have stået på i dag. Men fik jo også trasket Odense tynd i 8 timer i går, så motion har jeg da gået. *Hahahahhaha*

Så jah... Der sker ikke det store her hos mig i dag, men det gør mig nu ikke det helt store. Rengøringen fik jeg fikset i går og har mad i køleskabet til i aften, så behøver ikke at skulle ud. Så Prinsen og jeg kan bare nyde hinanden og putte lidt og bare holde søndag. Det er nu også rart en gang imellem.

Jeg vil smutte. Vil læse lidt mere og på et tidspunkt finde lidt inspiration til indlæg her til bloggen. Er efterhånden ved at være lidt tom i idéboksen på øverste etage. Der sker jo ik det store lige pt nogle steder, så har ikke så meget at dele eller skrive om. Men det ændrer sig forhåbentligt snart. :) Savner at sidde med en masse inspiration som jeg bare brænder for at komme ud med. :DTranslate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)