#BlogXMas - Mine Julegave Ønsker i år

Jeg har ikke haft de store ønsker i år når det kommer til Julegaver, men der var da mere på listen denne gang end sidste år. Til gengæld fik jeg også det meste af det der var på listen sidste år. I år regner jeg ikke med at få det hele. Der er nemlig en del bøger, og med det budget vi har sat, så er der ikke plads til dem alle inden for det. Men jeg håber da, at jeg får lidt af det.

Til hjemmet har jeg ønsket mig en hvid skohylde og en hvid knagerække til gangen. Jeg mangler begge dele derude, så tænkte det var oplagt at ønske mig det til Jul. Får jeg det ikke, så regner jeg med at købe det til Januar udsalget næste år eller når der er råd til det. Derudover har jeg af min mor ønsket mig et hjemmehæklet tæppe i jordfarver, men det er tidskrævende, og regner ikke med at hun får et lavet. Men så kan jeg da ønske mig det igen til min fødselsdag. :) Og sidste ting til hjemmet er en lysboks i A5 eller A4. Jeg har ville have sådan en virkelig længe nu, men fik aldrig købt en da den var på tilbud til 99,- i Jysk. Kan jo håbe at jeg enten får en til Jul eller at den igen er på tilbud til Januar. Det må tiden vise. Har en lille i A6 og jeg elsker den.

Jeg har også længe gerne ville prøve Pure Clay maskerne fra L’Oréal, så dem har jeg også ønsket mig. Jeg var så så heldig at få den grønne i Adventsgave af min søster, så den kan jeg strege af listen nu. :D Mange tak søs!

Sidst men ikke mindst så er der en del bøger på listen i år. Bøger jeg mangler i mine store serier. Her ser I dem:
- Elsebeth Egholm "Eget Ansvar"
- Elsebeth Egholm "Dødvægt"
- Sara Blædel "Kvinden de meldte savnet"
- Camilla Läckberg "Tyskerungen"
- Camilla Läckberg "Havfruen"
- Camilla Läckberg "Løvetæmmeren"
- John Hart "Jernhuset"
- John Hart "Forlad og vor skyld"

Udover dem så skal jeg også have fat i resten af bøgerne i serien "Afdeling Q" af Jussi Adler-Olsen, men det må komme med tiden. De tre større serier af Elsebeth Egholm, Sara Blædel og Camilla Läckberg er dem der skal samles færdig først. Og forhåbentlig kommer jeg en smule videre med dem denne Jul. Hvis ikke så må jeg bare holde øje med de gode tilbud i Bilka og Føtex. :D

Det var min ønskeliste denne Jul. Hvad har I på jeres?

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)