Jul med Zoella Beauty

Jeg har fulgt Zoella på YouTube i mange år efterhånden og har siden hun startede "Zoella Beauty" været meget nysgerrig efter at prøve nogle af hendes produkter. Desværre er det ikke rigtig noget der bliver solgt herhjemme, så jeg har ikke rigtig kunne få fingrene i noget af det. Jeg vil også helst have lov til at dufte til tingene før jeg køber dem når det kommer til skønhedsprodukter. Det har jeg dog ikke haft mulighed for, så det var noget af et sats da jeg bestilte disse ting hjem fra FeelUnique.

Og nu hvor det jo er December, så skulle jeg selvfølgelig prøve nogle produkter fra hendes serie "Snow’ella". Jeg turde dog ikke købe ret meget - fordi jeg jo ikke var klar over om duftene var noget for mig - så det blev kun til disse to ting.

Det første er en "Mini Mist" kollektion. Det er fire meget små body mists og det er med duftene "Blissful Mistful", som vist var hendes Jule kollektion i 2015, "Snow'Ella", som er hendes Jule kollektion i år, "Bake My Day", som var hendes Jule kollektion sidste år og til sidst "Gelat'Eau", som var en del af hendes Sommer kollektion i år. Så tre Jule dufte og en enkelt Sommerduft.

"Blissful Mistful" er en sød og blomster-agtig duft. Jeg synes ikke denne er nogen speciel Jule agtig duft, men vil derimod mene at denne er en all-year-duft. En ganske okay duft, så den er jeg godt tilfreds med.

"Snow'Ella" er også en blomster-duft, men der er også lidt mint i den som giver den en smule kant. Det gør den også en smule mere Jule-agtig og mere frisk i duften, så det er jeg rigtig glad for. Et ganske okay bud på en Jule-duft.

"Bake My Day" var jeg meget spændt på, da den skulle dufte af bagværk. Det er ikke nødvendigvis det jeg går efter, men på det seneste er jeg faktisk blevet mere glad for den slags dufte. Altså de lidt mere krydret og tunge. Denne dufter virkelig meget af gingerbread så hvis man elsker den duft, så er denne klart et godt bud. Det er nok den af disse dufte der minder mig mest om Jul. Ikke min favorit, men helt sikkert en Jule-duft.

"Gelat'Eau" er som sagt fra hendes Sommer kollektion og den har en virkelig frisk og .. ja.. Sommer-agtig duft. Den er svær at beskrive, men der er helt sikkert noget blomster-agtigt over den. Overraskende god, så den skal helt sikkert gemmes til næste Sommer.

Jeg ville også rigtig gerne prøve hendes håndcreme fra hendes nyeste Jule kollektion. Nej jeg har på ingen måde brug for flere håndcremer, men... der er altså bare et eller andet specielt ved en sæson-håndcreme, så den kom altså med hjem.

Den dufter selvfølgelig lige som body misten af samme navn, så det er virkelig lækkert. Fortryder på ingen måde at jeg valgte at købe denne også. Nu har jeg godt nok mange forskellige Jule-håndcremer at vælge imellem, men så er der jo heller ikke nogen chance for at jeg bliver træt af én bestemt. Kan skifte duft alt efter humør.

Alt i alt er det faktisk nogle okay dufte hun er kommet ud med. I starten da jeg lige havde fået det hjem og havde duftet til det var jeg ikke helt så begejstret, men nu har jeg duftet til dem nogle gange, og jeg synes faktisk mere og mere om dem. Skulle åbenbart lige have lidt tid til at vænne mig til dem. :P Men jeg er ganske tilfreds med mit køb. Og det er lækkert at jeg langt om længe kunne få fingrene i nogle af hendes produkter så jeg kunne prøve dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)