#Blogtober: Mine Nye Efterårs Støvler

Efter træning i dag skulle jeg ned forbi Skoringen for at kigge på de støvler jeg havde fået hjem i en str 39. Håbede på at de ville passe bedre end en str 40. Men da jeg fik str 39 på virkede de meget mindre end str 40. Utroligt at der kan være så stor forskel imellem to størrelser. Så jeg endte med at købe dem i str 40 og nu har jeg endelig et par fine Efterårs støvler!

Jeg har altid gerne ville have nogle korte støvler med lidt hæl - også selvom jeg ikke er vant til hæl - og nu har jeg langt om længe et par. De kostede mig 500 kr - hvilket er en del mere end jeg egentlig var villig til at give for et par sko, men forhåbentlig holder de længe og er prisen værd. Havde jo også besluttet mig for at investere i et par, såå.. jah.

Dette er som sagt en kort sort støvle fra mærket B&CO. Jeg elsker stilen med den lidt ... hekse-agtige form?! Det er hæl og bagsiden af støvlen der giver mig disse vibes og så hjælper det også på det at spidsen på skoen er en god mellemting af rund og spids. Det gør godt nok at støvlen virker længere end jeg normalt synes om (Altså større end de egentlig er), men jeg overlever. Og de er jo faktisk lidt for store, men så har jeg plads til en lidt tykkere sok når det bliver køligere i vejret, såå.. helt skidt er det nok ikke i sidste ende.

Jeg er faktisk også ret vild med de mange detaljer der er på selve støvlen. Den er primært lavet i imiteret skind og så har de også brugt noget ruskind-agtigt materiale (ikke den rigtige slags dog) hvor de har tilføjet en pyntelynlås i sølv ved på ydersiden. Der er også den primære lynlås, men den sidder i stedet på indersiden af støvlen og er i sort så den ikke er så tydelig. Og på den øverste kant af støvlen har de tilføjet noget lysegråt filt som jeg synes giver dem et virkelig hyggeligt look. Samme filt er på indersiden af støvlen som giver en smule varme.

Den grå farve går igen på hælen og sålen men i en lidt mørkere nuance. Sålen har også et godt mønster så de er lidt skridsikre, men mønsteret er ikke så dybt at jeg ville turde at bruge dem på en isglat overflade, så når frosten kommer sammen med islag, så skifter jeg nok over til mine Vinterstøvler. Men indtil da skal disse bruges.

Hælen er som sagt lidt højere end jeg er vant til og det skal jeg lige vænne mig til. Den er på små 52-55 mm. Men jeg ville simpelthen bare op i den højde. *Hehe* Og hælen har også en fornuftig bredde, så de føles ikke usikre at have på. Jeg føler jeg har en god trædeflade på dem. Det hjælper selvfølgelig også på det at sålen er lidt blød i det, så man står mere fast. Den skulle efter sigende være i noget der hedder TPR - hvilket jeg ikke har forstand på, men det skulle åbenbart være godt.

Så ja.. Nu skal jeg bare vænne mig til at gå med dem. Starter med at have dem på her hjemme så jeg lige får vænnet mig til dem, og efter noget tid vil jeg tage dem i brug udendørs. Jeg er så spændt på om de kommer til at leve op til mine forventninger. Jeg er rigtig glad for udseendet på dem, så det er jo en god start. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)