#Blogtober: Skønne Efterårs-dufte til hjemmet

Det er endelig blevet årstiden og koldt nok til stearinlys i massevis og jeg elsker det! Derfor har jeg også været henne og købe lidt ind til mit duftlys lager. Disse købte jeg allerede i Sommers (Kunne ikke vente) og nu kan jeg endelig tage dem i brug.

Duftlys med Efterårs-dufte er normalt virkelig svært at finde herhjemme i Danmark, så jeg er simpelthen så glad for at Lene fra Duftverket.dk har nogen i sit sortiment. Og de er alle så utroligt lækre! Jeg har i dette indlæg valgt at dele mine fem favoritter med jer. Alle med skønne dufte der er perfekte til Efteråret. Og som får mit hjem til at dufte skønt.

● Den første dufvoks er den der hedder "Into the Woods" og den er helt ny i sortimentet. Jeg havde egentlig købt de dufte jeg gerne ville have, men da Lene meddelte at denne nu var kommet på banen, så måtte jeg bare prøve at købe en plade hjem. Jeg har en svaghed for trænoter og det er denne fuld af, så jeg var ret sikker på at den ville falde i min smag. Og den er helt fantastisk til denne årstid og så har den en smule varme i sig også, så den er ret lækker.

● Den næste duftvoks er den der hedder "Awesome Autumn". Denne er helt klart min favorit når det kommer til disse Efterårs duftvoks. Den er både frisk, sød og krydret. Den indeholder duften af bagte æbler, kanel, muskat og nelliker. Derudover har den også en frisk duft af Efterårs blade. Den kombination er simpelthen så lækker og jeg er glad for, at jeg valgte at købe endnu en plade af den til dette Efterår.

● Så er der den duftvoks der hedder "Bonfired Marshmallow". Hvis man er til de søde dufte og duften af bål, så er denne lige noget for dig. Den er i hvert fald iblandt mine favoritter. Og den er perfekt til årstiden. Den indeholder duftene af bål, smeltede skumfiduser, vanilje og nogle forskellige trænoter. Så lækker en kombination! Man kan med denne stående nemt forestille sig at sidde omkring et knitrende bål med skumfiduser over flammerne på en hyggelig Efterårs aften i naturen.

● Jeg er også blevet ret glad for den duftvoks der hedder "Toffee Apple Crunch". Mange har givet den knapt så gode anmeldelser, og det forstår jeg slet ikke. For den er altså ret lækker. Det er duften af karamel glaseret æbler vendt i sprøde nødder og det er altså en lækker duft til årstiden. Den minder mig om Efterårsmarkeder hvor man går rundt imellem en masse boder med mad, drikke og andre skønne Efterårs relaterede ting. Virkelig en hyggelig og lækker duft.

● Til sidst er der den duftvoks der hedder "Vanilla Pumpkin Latte". Jeg har valgt at tage denne med, da jeg elsker duften af græskar, og det er jo især noget der fylder meget for mig i Efteråret. Men ikke nok med at den dufter af græskar, så dufter den også af skøn latte med vanilje og andre varme krydderier. Virkelig skøn duft. Der er også lidt Jul over den, men det er mere pga. krydderierne. Græskar-duften gør den perfekt til Efteråret og derfor er den også iblandt mine Efterårs favoritter. Desværre er denne udgået, så man kan ikke længere få fat i den. Øv!

Mmmm... jeg elsker når mit hjem dufter skønt og især når det er lækre Efterårs dufte. Det hjælper en hel del på stemningen og får mit Efterårs-elskende hjerte til at banke lidt hårdere. Og ved I hvad? Disse kan købes hele året rundt, så jeg skal ikke være bange for ikke at kunne få fat i nye plader når jeg er ved at løbe tør. Den eneste hindring jeg kan støde på er hvis de bliver taget af sortimentet. Og det håber jeg virkelig ikke at Lene gør. For jeg kan ikke leve uden disse når nu jeg er blevet så glade for dem. :) De er blevet et must for mig når det kommer til Efteråret.

Og nu har hun sørme lavet endnu en Efterårs duft og den er lige efter mit hjerte - græskar og krydderier! Jeg har ikke fået den hjem endnu, men jeg er ret sikker på at jeg skal have købt et større lager hjem af den når det er. For jeg har på fornemmelsen at denne bliver min absolutte favorit Efterårs duft. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)