Jeg går på Juleferie med en færdiggjort to-do-liste

Åhhh hvor er det dog en skøn følelse at kunne gå på Juleferie med en færdiggjort to-do-liste. Jeg fik klaret træningen og afslutningen dernede i dag, var hjemme så Clorius kunne komme ind til både min vicevært (jeg havde fået hans nøgle) og mig selv, jeg fik taget mig et bad, pakket Julegaverne ned i poser, hentet pakke som min søster skal have i fødselsdagsgave, og så blev der også lige hurtigt handlet så min far og jeg kunne bage de sidste Jule-kager og så der er mad til Juledagene. Nu er all done! Derfor kan jeg nu holde en fridag i morgen.

Eller.. Jeg skal lige have klaret en rengøring, men så skal der satme også slappes af. Åhh hvor bliver det rart. Jeg ved dog endnu ikke hvad jeg skal finde på til aftensmad, men det går nok. Finder på noget. Det skal være let og ikke for tungt. For Julemaden bliver rigelig tung. Men åhh jeg glæder mig! Det bliver så hyggeligt. Og så skal jeg kysse en masse på min niece. :D

Nå.. Der er "Fars Fede Juleferie" på flimmerkassen, så den vil jeg hygge med resten af aftenen, og så skal jeg satme i seng. :D Er godt brugt i hele kroppen. Ha' en fantastisk weekend alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)