#Blogtober: Efteråret i mit hjem - Små detajler

Jeg har fået pyntet op til Efteråret. Er I overrasket? Nej det gik jeg heller ikke ud fra. *Haha* For selvfølgelig skulle jeg pynte op til min absolutte favorit årstid på hele året. Åhhhh hvor har jeg ventet længe på at vejret skulle blive køligt så man igen kunne pakke sig ind i hyggetøj, tæpper, tykke sokker osv. OG! Tænde en masse stearinlys. Gerne med skønne Efterårs dufte. Mmmmm... Dét er altså hygge. Så bliver det altså bare ikke bedre.

Men ja.. Tilbage til de dekorationer der. Jeg kan ikke huske hvor meget jeg gik amok med pynten sidste år, men i år har jeg valgt at køre den lidt afdæmpet stil. Nok mest fordi jeg faktisk ikke har ret meget pynt til denne årstid, men også fordi jeg er gået mere over til de afdæmpet farver. Jeg er dog stadig på udkig efter en masse forskellige græskar som jeg kan ændre lidt på og tilføje div. steder, såå... det kan godt være at der bliver mere pynt igennem hele måneden. Jeg fandt faktisk det perfekte græskar i Plantorama i sidste måned, men fik jeg det købt med hjem? Nej. *Suk* Så typisk mig. Så det fortryder jeg ret meget. Men nu må vi se om ikke jeg alligevel er lidt heldig denne måned. Det kan være at jeg finder en masse. :D

Nok om det. Nu synes jeg at I skal få lov til at se en lille smule af de forskellige dekorationer jeg har kastet rundt her i stuen. Der er ikke meget, men der er lidt hist og her.

Det var det! Jeg har selvfølgelig mine alm. witchy og sorte dekorationer oppe også, men de er jo fremme hele året rundt, såå.. dem har jeg ikke rigtig taget billeder af. Den eneste ændring der er kommet iblandt det, er at jeg har valgt at hænge mit lille spøgelse op ved min billedvæg og der skal han så hænge fast. Han hænger i nærheden af mine andre spøgelses-agtige ting samt mit ouija bræt-print som er indrammet og hænger på væggen også. Så det var oplagt at han skulle hænge og blive der fremover. Derudover er der ikke rigtig de store ændringer end normalt. Så det er faktisk kun lidt græskar, blade og et par svampe der er blevet tilføjet.

Men det giver den rette stemning, så det er lige som det skal være. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)