#Blogtober: Ny Efterårsduft hos Duftverket.dk

Åhhhh Lene har forkælet mit Efterårs-elskende hjerte! Hun er nemlig kommet med en ny Efterårsduft hos Duftverket.dk. Og det betyder jo så at min Efterårs-top-bunke er vokset lidt igen. Og jeg klager ikke! Hun havde faktisk gang i tre forskellige varianter, men jeg faldt pladask for den ene og til mit held var det den hun valgte at sætte i produktion.

Der er tale om "Warm Pumpkin Firewood" som simpelthen bare dufter sindsygt godt! Den er varm og krydret og er så skøn en Efterårsduft. Den er især god når den smeltes, for der får duftene virkelig lov til at udvikle sig. Jeg får associationer til en kold Efterårsaften hvor man sidder foran bålet og nyder duften af brændt træ imens man nipper til en pumpkin spice krydret drik. Mmmm...

Hvis man er til de varme, krydret og maskuline dufte, så er denne et meget godt bud. Jeg er i hvert fald helt tosset vild med den og min stue dufter skønt lige nu! :P


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)