#BlogXMas: Julen i mit hjem i år

Det er blevet tid til at vise hvordan jeg har pyntet op til Jul i år. Jeg har valgt at gå en meget Skandinavisk vej igen i år og der er kommet lidt nye ting til siden sidste år. Og der sker nok en smule ændringer i løbet af de næste par uger, men lige nu ser det sådan her ud.

Jeg havde egentlig planlagt at gentage en del fra sidste år, men da jeg gik igang med at pynte op besluttede jeg mig for ikke at gå så meget amok alligevel. Det kommer også til at tage en krig at tage det ned igen jo. :P Så jeg har holdt det en smule simpelt, men stadig ... rigtig Julet. Og da jeg jo også har lidt nye ting i år, så skulle det jo også gerne passe ind.

Udover det nye jeg har købt i år, så besluttede jeg mig også for at lave lidt nyt. Jeg har fået lavet en masse af de hvide lerstjerner og så har jeg været henne og male nogle gamle julekugler sorte. Personligt er jeg helt vild med den måde det hele er blevet i år. Det er super enkelt og æstetisk flot. Og super Skandinavisk da jeg holder det i monokrome farver og ikke overdriver med fyld.

Nå, nok om det.. Nu. Billeder. :) Here you go!

(I dagslys)

(I mørket)Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)