Et tilbageblik på November måned + Lidt shopping

Nu har vi pludselig kun en måned tilbage af dette år. Personligt synes jeg at 2021 er gået ufatteligt hurtigt og jeg er slet ikke klar til at påbegynde et nyt år. Men pause-knappen findes desværre ikke på dette punkt, så nu er det bare med at få det bedst mulige ud af den sidste måned. Men inden vi tager fat på December så vil jeg lige lave et lille tilbageblik på min November måned. Og det får I her.

_Stearinlysene er blevet fundet frem og er blevet taget i brug i denne måned. Dagene blev hurtigt mørkere og blæsten trang igennem vinduer og vægge, så al den varme jeg kunne skabe var nødvendig. Men det betød også at jeg endelig kunne få glæde af de lækre duftlys som jeg havde set frem til at tage i brug.

_TV-serien "Dexter - New Blood" startede på Paramount+ i starten af måneden og I kan tro at jeg var spændt. Desværre fik jeg dog den hjerteknusende besked om at min udbyder fjerner den kanal fra deres udvalg fra d. 1 Januar, så jeg får ikke mulighed for at se de sidste par afsnit af serien i starten af det nye år. Men indtil mit hjerte skal knuses for alvor så nyder jeg det ene afsnit jeg har mulighed for at se hver uge indtil da.

_Jeg var på en spontan tur til Odense med de gamle tidligere på måneden og endnu en gang i sidste uge. Jeg kommer så sjældent ind til storbyen så når tilbudet byder sig så springer jeg gerne med i bilen. Også selvom det gør stor skade på kontoen at besøge de skønne butikker i Odense. Men jeg fik nogle lækre ting med hjem begge gange og dem viser jeg frem enten i dag eller i næste måned. ;) Samt at jeg fik en overraskelses-julegave af de gamle. De valgte nemlig at købe mig det store grantræ som jeg havde forelsket mig i inde i IKEA, så nu har jeg endelig et stort Juletræ som jeg kan tage op og pynte hvert år.

_Jeg har haft en masse møder med sagsbehandler, ny jobmentor og min bostøtte i denne måned. Der er mange ting i ilden pt. og det hele er meget usikkert. Især min praktik-periode - som dog er blevet forlænget en lille måned mere - men da det giver alt for mange smerter og "sygdage" efterfølgende så er det bare ikke noget der kan fungere på sigt. Så min nye jobmentor vil se hvad der ellers er af muligheder. Men det er virkelig noget der tager en masse energi og som fucker med min psyke, da intet ser ud til at ville lykkedes og presset bliver kun større. Så det er svært.

_Jeg holdt en forsinket Mortens Aften i det Jydske sammen med familien. På den egentlige "Mortens Aften" var det ikke muligt at samles så vi valgte at rykke det en smule så det kunne komme til at passe med alle. Og hold da op hvor var det bare lækker mad og hygge. Jeg var godt træt i et par dage efter, men det var turen og alle kræfterne værd.

_Jeg er selvfølgelig også kommet igang med at pynte lidt op til Jul herhjemme. Det er ikke meget jeg har valgt at pynte op i år, men en smule detaljer hist og her har jeg dog fået tilføjet og så er mit spritnye Juletræ jo også kommet op. Jeg har haft det pyntet og afpyntet et par gange, da jeg havde lidt svært ved at blive tilfreds med looket. Men efter at jeg fik købt mig nogle nye og større kugler (som I kommer til at se i December) så er det efterhånden blevet ret godt. Desværre havde jeg ikke lyskæde nok, og kunne ikke længere købe flere af den slags jeg skal bruge, så bunden måtte have en anden kæde på. Dét er jeg ikke tilfreds med, men forhåbentlig kan jeg få fingrene i en mere næste år ellers må jeg finde på en helt anden løsning til den tid. Men det er sku hyggeligt at have et Juletræ igen og så et som har det look jeg har gået efter i mange år.

Sidst men ikke mindst så synes jeg da lige, at jeg vil vise jer hvad jeg har købt til mig selv i denne måned. For ohhh my min konto har været under pres. :P Det er ikke godt, men ohh well..

Noget af det første jeg forkælede mig selv med i denne måned var lidt nye øjenskygge paletter. Nej det er ikke fordi jeg står og mangler den slags, men en gang imellem er det nu rart at have lidt nyt at lege lidt med. Og den første jeg valgte at købe og prøve af er "By Merve" paletten fra Essence som jeg købte igennem Cocopanda.dk. Jeg så billeder af den på Instagram og blev faktisk lidt nysgerrig. Jeg har ikke tidligere prøvet deres øjenskygger, så jeg tænkte at det skulle prøves. Og samtidig med købte jeg nogle af deres falske vipper så jeg også kunne se hvordan kvaliteten af dem er. Det er ikke alt fra Essence som Føtex her i Faaborg får, så nogle gange må det findes online.

Den anden øjenskygge palette jeg valgte at købe er Forever Flawless "Into the Night" paletten fra Makeup Revolution. Her var det faktisk selve indpakningen på paletten jeg forelskede mig i. :P Jeg kunne simpelthen ikke stå for den. Og heldigvis er farverne også nogen jeg kan bruge, så det var ikke et alt for dumt køb. Jo kvaliteten af Makeup Revolutions øjenskygger er ikke altid den bedste, men jeg har nu haft glæde af de andre paletter jeg har fra dem så det får jeg nok også af denne.

I September købte jeg en glaskuppel og i sidste måned købte jeg falsk mos til at putte i den, men jeg manglede stadig noget mere at dekorere kuplen med. Så da jeg så at Føtex havde nogle virkelig fine og naturtro svampe i deres Julepynts sortiment så måtte jeg bare have et par stykker med hjem. De ville nemlig være perfekte til min lille dekoration. Og de tre ting sammen er det perfekte match hvis I spørger mig. Nu har jeg et lille stykke skovbund stående i min bogreol året rundt. ;)

I forbindelse med én af mine ture til Odense i denne måned fandt jeg en virkelig fin lille ræve-figur i Plantorama. Den stod sammen med en anden ræv som jeg genkendte med det samme. Den havde jeg nemlig allerede. Den fandt jeg i Sommers i genbrugen. Den er godt nok flækket i bunden, men jeg måtte have den alligevel. Og nu står de fint sammen i min bogreol.

Jeg er altid på udkig efter forskellige kammerstager, og da jeg så at de havde en zink kammerstage i Rema1000, så fik jeg straks min far til at købe en til mig før de blev udsolgt. Jeg er vild med at den er lidt antik i looket og så passer den perfekt ind i min indretning med mine stålpotter og andet i samme stil. Så den måtte jeg bare have.

Nogen andet som jeg simpelthen ikke kunne efterlade er den smukke tekop i romantisk stil som jeg fandt i Danmission. Jeg var dernede for at købe en krykke og da jeg så så denne stå helt ensom på et bord, så skyndte jeg mig at tage den med mig. 5 kr!!!! Aih men det kunne jeg simpelthen ikke stå for. Den er perfekt til den stil billeder jeg elsker at tage og den vil passe ind til alt da den intet mønster har. Og så er underkoppen bare så fin også. Og se lige den hank!

Noget andet som jeg altid er på udkig efter er ting til indretningen i den helt perfekte grønne farve, og i IKEA spottede jeg et pudebetræk som straks kaldte mig til sig. Farven er en tand mere frisk grøn end jeg normalt går efter, men den passer faktisk overraskende godt ind med de andre grønne detaljer jeg har, så jeg endte med at købe to med hjem og de er så fine i min sofa i stuen. Kæmpe fan! Og da de passede i størrelsen med nogle puder jeg havde i forvejen, og som jeg var lidt træt af looket på, så behøvede jeg ikke at købe flere puder.

Og sidst - nu til en lidt Julet ting. ;) Jeg købte nogle julestrømper med ræv- og grantræstryk fra H&M tidligere på måneden. Jeg havde kigget på dem i flere uger, men jeg kunne ikke få mig selv til at købe dem bare fordi der var ræve og grantræer på, men da de så pludselig havde et tilbud hvor jeg kunne få 3 par for 2 pars pris så sprang jeg alligevel til og bestilte dem hjem. Og ohh my de er lækre og bløde. Perfekte hyggesokker til Julen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)