Anmeldelse af de tre første bøger i "Kings of Sin"-serien af Ana Huang

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Ana Huang - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
For mig var det en øjenåbner da jeg læste Ana Huangs første kæmpe hyped serie, "Twisted", og da jeg så at hendes nye serie "Kings of Sin" også ville blive oversat til Dansk igennem forlaget Flamingo efterhånden som de udkommer, så måtte jeg simpelthen bare læse og anmelde dem også. For ohhhh my jeg elskede "Twisted"-serien. Læs eventuelt min anmeldelse af "Twisted Love" & "Twisted Games" her og "Twisted Hate" & "Twisted Lies" her.

Men fordi jeg var til et vigtigt møde da kampagnen til de to første bøger blev tilgængelig og jeg derfor gik glip af den, så troede jeg faktisk at jeg ville gå glip af den. Men da jeg var heldig at få en plads til kampagnen til den tredje gik de med til også at sende de to første så jeg kunne læse og anmelde dem sammen. Tak tak tak tak søde team hos Flamingo!

Og nu er det så blevet tid til at finde ud af om de levede op til mine forventninger efter at have læst "Twisted"-serien. Her kommer min anmeldelse af de tre første bøger ud af syv. Enjoy! ;)


"Kings of Sin - Vrede"

Den succesfulde og eftertragtede millionær Dante Russo er kendt for at være hård, kontrolleret og farlig. Og han er på ingen måde interesseret i at skulle være i et forhold. Og da slet ikke at skulle giftes. Men hans verden bliver vendt på hovedet da hans brors liv bliver sat i fare, og den eneste måde han kan redde ham på er at gå med til at blive gift med afpresserens datter og sørge for at den magtgale mands prestige bliver bedre. Men Dante har ingen planer om at gennemføre det. Før brylluppet vil han finde en måde at fjerne de billeder der er til fare for sin bror og så vil han knuse sin nye fjende. Men indtil da - bliver han nødt til at blive forlovet og flytte sammen med datteren. Den unge, smukke og charmerende kvinde Vivian Lau.

Vivian kommer fra en familie som går meget op i perfektion, forpligtelser og penge. Men selvom hun er arving, så vil hun helst tjene sine egne penge og skabe sin egen succes og det er i den grad lykkedes hende. Men da hendes far kalder hende hjem grundet en stor nyhed, så gør hun det. Selvfølgelig. Men hun havde ikke forventet at det var fordi hun skulle giftes væk. Og så endda til den sexede og farlige mand Dante. Som hun nu skal flytte sammen med. Det er dømt til at gå galt. De elsker jo ikke hinanden. Og Dante lader til at hade hende. Hade hendes far. Så hvorfor er han gået med til det?

Ingen af dem forventede at det ville blive godt, men da de langsomt begynder at åbne op for hinanden og rent faktisk snakker sammen, begynder de at finde en kemi de ikke længere kan ignorere. Vivian er blevet ret vild med den nye side hun ser fra Dante og hun begynder at tro på at de nok skal blive gode sammen, men pludselig ændrer Dante sig. Der er noget galt. Og da hun finder ud af hvad det handler om vælter det hele for hende. Alt har været en løgn. Hun har bare været en brik i et farligt spil. Og hun bliver nødt til at komme væk. Det var alligevel ikke meningen at de skulle falde for hinanden. Men Dante vil ikke give slip.

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Kings of Sin - Stolthed"

Isabella Valencia har altid været på tværs af alt og alle. Til trods for en deadline fra familien for at blive godkendt til sin arv, vil hun gå sin egen vej. Finde en karriere som hun selv har valgt. Skabe sig sit eget navn og sin egen succes. Men indtil videre er alt hun har forsøgt sig med været en fejltagelse. Hun har svært ved at holde på et job, en karrierevej og sidst men ikke mindst en mand. Men hun bliver nødt til at få det til at lykkedes. Og det betyder at hun må koncentrere sig om én ting af gangen. Og det betyder også at hun bliver nødt til at holde den irriterende smukke men reserverede og snobbede mand, Kai Young, på stor afstand. Men det bliver svært når hun jævnligt skal have kontakt med ham via sit job som bartender på den eksklusive klub, Valhalla. En klub som han besøger ofte. En klub som har én meget vigtig regel. Ansatte og medlemmer må ikke have et intimt forhold til hinanden. Det er strengt forbudt!

Kai har været draget af Isabella siden den dag han hørte hendes latter i Valhalla for første gang. Og han har i smug holdt øje med hende. Han er tiltrukket af hende, og selvom han ved at han ikke burde handle på det, så er tiltrækningen efterhånden så stor at det er umuligt at ignorere den. Og det burde han virkelig. Han har andre ting at bruge sine kræfter på og som kræver hans fulde opmærksomhed. Hans families imperium skifter snart hændere og da han er arvingen, men ikke bare får det foræret, så skal han vinde afstemningen. Og det bliver ikke nemt. Et forhold - et forbudt forhold - til en bartender er slet ikke noget der vil øge hans chancer for at blive administrerende direktør. Han burde finde en kvinde af den rette kaliber. Ikke en kaotisk, vild og upassende kvinde. Men Isabella er hvad han ønsker.

Men intet kan holdes hemmeligt for evigt og det finder Kai og Isabella hurtigt ud af. Det kan betyde totalt kaos for dem begge. De har for meget at miste. Men vil det være vigtigere end det de har sammen? Eller vil deres forhold være stærkt nok til at klare sig igennem drama, trusler og familiernes skuffelse? Vil Kai finde en måde at vinde afstemningen trods modgang og fjenders indblanden? Vil Isabella kunne overbevise sin familie om at hendes karriere som forfatter ikke er endnu en fejltagelse og blive godkendt til sin arv? Vil Kai og Isabella indse at de er den helt rigtige for hinanden?

Min Goodreads rating:
★★★★★


"Kings of Sin - Grådighed"

Alessandra og Dominic Davenport har været gift i 10 år og selvom deres ægteskab startede med en hæsblæsende kærlighed, så er det løbet lige så stille ud i sandet som årene er gået og jo mere succes Dominic har fået med sit firma og jo mere hans higen efter rigdom er vokset. Han er nu Kongen af Wall Street men ikke længere konge i sit eget ægteskab. Men det går først op for ham da han kommer hjem til en tom lejlighed og Alessandras efterladte ring. Hvor er hun? Hvad er der sket?

Alessandra har altid været der for Dominic, som ikke har haft en tryg og sikker barndom. Han har måtte kæmpe for sin status og formue, og hun har altid støttet ham. Men det betyder også at hun har glemt sig selv. Og det har Dominic tydeligvis også. Han dukkede ikke op til deres 10 års bryllupsdags rejse. Og det er ikke den eneste ting han er udeblevet fra. Og nu har hun fået nok. Hvis hun ikke kan være hans førsteprioritet så vil hun sørge for at hun bliver det for sig selv. Og derfor må hun starte på en frisk. Nyt projekt - nyopstartet firma. Fysisk butik. Ud på datingmarkedet igen. Og for alt i verden glemme Dominic. Modstå hans undskyldninger og dårlige samvitighed. Han har knust hendes hjerte.

Men Dominic vil ikke give slip på hende. Hun var det sidste han ville miste og det må han ændre på. Og selvom Alessandra har gjort det helt klart at han ikke kan vinde hende tilbage, så vil han ikke give op. Han vil kæmpe for hende. Koste hvad det koste vil. Ingen pris vil være for høj. Men da hun begynder at date andre mænd er vreden tæt på at knække ham for alvor. Og det bliver ikke den eneste udfordring der står i vejen for hans lykke. En djævel fra hans fortid dukker op. Og det viser sig hurtigt at det kan blive enden på alt. Medmindre han spiller sine kort rigtigt. Hvad vil han satse på? Sin arv eller kærlighed?

Min Goodreads rating:
★★★✩✩

Dette er endnu en sexet serie af Ana Huang med masser af stædige og vrede mænd, stærke og handlekraftige kvinder, drama, spicy scener, penge og magtkampe. Hvis du elskede "Twisted"-serien, så vil du også blive fan af denne serie. Det er en serie der vil få dig til at glemme tid og sted. Og der er mere på vej. Vi er kun halvvejs igennem de syv dødelige synder.

Jeg glæder mig meget til de næste fire bøger, men ventetiden kan være lang. Derfor har jeg valgt at "forlænge" oplevelsen ved at lave makeup looks til hver bog inspireret af de syv dødelige synder. I kan finde mine makeup looks på min instagram profil. På nuværende tidspunkt er der kun fire looks posted, men de sidste tre kommer i løbet af den næste måneds tid. Jeg håber at I vil følge med derinde også og give et like. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)